Terapi Historie
Annes mistet lysten til intimitet.

Annes healing historie - mistet lysten til intimitet

Anne havde mistet lysten til intimitet med sin mand og troede, at eventyret var forbi

… og var målløs over løsningen

De havde været gift i 20 år og på mange måder havde de et godt ægteskab, men hendes lyst til ham havde ændret sig. Hun havde et større behov for ro og alene tid og undgik ham. Hun sagde at hun følte sig presset til sex og jo mere hun trak sig, jo mere pres lagde han på. Magtkampene blev flere og fandt stadig nye og mere perfide former.

Hun overvejede at blive skilt…

Hun overvejede at blive skilt og så i skjul på mulige nye boligløsninger og talte med sin bank for at få klarhed over hvordan hun stod økonomisk. Hun fortalte at hun var ulykkelig over situationen, men kunne ikke se anden løsning. ”Jeg føler mig som jaget vildt derhjemme.”

Vennerne rådede hendes til at søge professionel hjælp inden hun skred til handling

Vennerne rådede hendes til at søge professionel hjælp inden hun skred til handling. Det var med nogen skepsis at hun kom til terapi, for der var jo ikke noget ” i vejen med mig”, det er min mand der ikke forstår noget. Det forsøgte hun at få bekræftet. ”Alle er så kloge på parforhold, men ingen ved jo hvordan jeg har det indeni”

Hun gik grinende ud af døren og en del klogere på livet. Hun sagde; Tænk at noget der virker så alvorligt, kan være så underholdende at lære noget om.  ”Det er altså for mærkeligt det her, men det giver så meget mening”

Efter 3 konsultationer genfandt hun og manden deres intime samvær på nye måder og blev et stærkere par end nogensinde før.

Logo Jette Holm, terapeut

Er du blevet nysgerrig på hvordan jeg arbejder så se her;