Tankefeltterapi TFT

ly transformation and healing

TANKEFELTTERAPI TFT BEHANDLING

Tankefeltterapi

Tankefeltterapi (herefter kaldet TFT) er en målrettet terapi til frigørelse af såvel fysisk som psykisk ubehag, traumer, fobier, nervøsitet, angst, depression, fysisk smerte m.m.

Det er min oplevelse, at TFT adskiller sig væsentligt fra andre redskaber ved på en gang at være både hurtig, effektiv og meget målbar. Jeg har sjældent set så store og hurtige forvandlinger hos mennesker i andre behandlingsformer, som jeg oplever det med TFT.

I forbindelse med eksempelvis et trauma, en fobi eller et tilbagevendende uønsket reaktionsmønster, vil klienten efter TFT terapi behandling naturligt have en erindring om problemet, men uden at have en følelsesmæssig tilknytning til det, det vil sige uden at ”være i dets vold”.

TFT blev udviklet af psykologen Roger J. Callahan i 1980 i desperation over manglende varige behandlings resultater. TFT er under stadig videreudvikling verden over og benyttes i stigende grad af både holistiske behandlere, psykologer, psykoterapeuter, tandlæger, mfl.

Sådan foregår en TFT behandling

Terapiformen kombinerer Østens meridianlære (kinesisk medicin) med kinesiologi, NLP og moderne psykologisk samtaleterapi. Ved at klienten samtidigt fokuserer på problemet under samtaleterapien, aktiveres meridianerne langs kroppen med en let banken og igangsætter herved en proces i både krop og psyke.
Videnskabelige studier

TFT underbygges af videnskabelige studier, blodanalyser, test og HRV (heart rate variability).

Tankefeltterapi kan indgå i behandling

I min terapi og behandlinger inddrager jeg de relevante redskaber, der bedst understøtter dig og din udvikling. Tankefeltterapi er et af redskaberne i min værktøjskasse.

“We cannot solve our problems with the same level of thinking that created them” — Albert Einstein

Holistisk Institut behandlinger
© Copyright - BizDoktor.dk - Wordpress Hjemmesider & Webshop Services