ly transformation and healing

TERAPI BEHANDLINGER DET VIRKER

ER DU PLAGET AF ANGST, STRESS & FRAVÆR AF GLÆDE?

Terapi & Behandlinger

Er du plaget af angst, stress og fravær af glæde. Mangler du overblikket og er du kørt fast? Jeg har stor erfaring i arbejdet med stress, angst og eksistentielle problemer.

Terapi skal være konkret for at virke

I mit arbejde med dig bruger jeg min mangfoldighed af redskaber og en stærk intuition til at finde frem til roden af dit problem. Du får ikke ingen “trøste terapi” men en klar og direkte tilgang. Det er min force at kunne se din problematik mange facetteret. Du får altså anskuet din problematik fra en holistisk indgangsvinkel – med HELE dig.

For at kunne give dig det du har brug for, vil flere forskellige redskaber vil indgå i din terapi. Udover selve samtalen kan der i dit program indgå:

  • De-stress akupunktur
  • TFT (tankefeltterapi)
  • Mental træning
  • Afbalancering vha. kinesiologi og evt. kosttilskud/homøopati.
  • Aromaterapi, brugen af æteriske olier
  • Healing
  • m.v.

Dit program bliver skræddersyet til dig

På basis af den ”diagnose” vi sammen finder frem til, skræddersyer jeg et arbejdsprogram til dig med enkle men konkrete og virkningsfulde midler. Det betyder, at jeg vurderer hvordan vi skal arbejde. Hjemmearbejde og opfølgning er en væsentlig del af terapien. Du vil blive holdt stærkt i hånden, et stykke hen af vejen, indtil du selv har fået ritualiseret/implementeret dine nye vaner.

Jeg plejer at bruge hånden til at beskrive min filosofi i forhold til det terapeutiske arbejde.

De tre fingre der peger mod en selv;
60% styrer vi selv

Pegefingeren;
20% tillægges ansvaret fra mødet med andre.

Tommelfingeren;
20% er overladt til Vorherre, skæbnen, den universelle intelligens.

”Hvad der sker i kroppen, sker i sindet og omvendt” — Deepak Chopra

Her får du svar på spørgsmål jeg oftest får

Du siger at du skær direkte ind til benet, uden omsvøb – det lyder lidt ukærligt. Kan du fortælle lidt mere?

Min indgangsvinkel er alt andet en ”trøsteterapi” og det udspringer af kærlighed til mine medmennesker. Du ønsker hurtige og effektive resultater ellers spilder du penge og jeg spilder tid. Mit drive er at hjælpe dig til at skabe forvandling, ikke til at blive hængende i dyndet.

De fleste problemer udspringer af en eller anden form for mental dovenskab. Har du for lidt tid med dine børn, er det højest sandsynligt fordi du prioriterer andre ting højere – fx din karriere, synlighed og anerkendelse. Er dit ægteskab blevet trist og livløst, så er der en stor sandsynlighed for at du har glemt at give kærligheden opmærksomhed. Er din krop slap og træt er det nok fordi du spiser forkert og hellere ligger på sofaen frem for at dyrke motion. Invaderer andre dine grænser, er det fordi du giver dem lov. Bliver du overhørt er det fordi du lader det ske osv.

Vi ved det godt, selvom en del foregår på det ubevidste plan. Det er bare meget nemmere at beklage os end at tage ansvar. Det er min opgave at skære ind til benet, uden omsvøb og finde det reelle problem. Så kan jeg nemlig give dig redskaber til at tage styring over dit liv og dine tanker.. Det er en fantastisk oplevelse at genvinde glæden igen og jeg er din stifinder!

Kan jeg forvente nogen bivirkninger af terapien?

Hvis øget energi og genvindelse af din livsglæde er en bivirkning, så ja. En afgiftningsproces fysisk som psykisk afstedkommer affaldsstoffer. Det kan være fysisk udrensning eller et behov for at oplade psykisk.

Kan man vælge at blive spirituel?

Ja, ligesom du kan vælge alt andet. Det handler jo om hvor dit fokus ligger. Det du bruger din tid på, er det du prioriterer. Spiritualitet er blot en side af dit liv, som du kan vælge at kultivere og af den vej møde nye sider af dig selv. At være spirituel betyder at være bevidst. Bevidst i tanke og handling.

Hvor mange gange terapi vil du regne med at der skal til før jeg mærker en bedring?

I gennemsnit 2-3 gange. Ønsker du at arbejde med den forsatte udvikling eller bruge mig som en sparrings partner, mere generelt, kommer du over længere tid.

Hvor ofte skal jeg komme?

Sædvanligvis 2-3 gange over en måned.

Hvor lang tid tager en session?

Du skal regne med 1½-2 timer. Er det en opfølgning hvor akupunktur er i fokus, tager det ca. 1. time.

Jeg har hørt at du giver hjemmearbejde, hvad indebærer det?

”Action is everything” – så naturligvis skal du følge op på det arbejde vi har sat i gang sammen. Det er din garanti for den forsatte vækst. Hjemmearbejdet kan være alt fra kosttilskud, kostkorrektioner, åndedræts øvelser, bøger du skal læse, opgør der skal tages, disciplinering af dine tanker, nye gode vaner der skal implementeres. What ever it takes! Dit forløb skræddersyes til dig.

Hvorfor er det nødvendigt med kosttilskud?

Kosttilskud er en ”genvej” til større helse og øget livsglæde. Med alt det andet du skal nå i dit liv, er det godt at kunne komme lidt hurtigere til resultatet. Desuden er det respekt for din krop og din sundhed.

HVAD ANDRE SIGER OM

BEHANDLINGER

Terapi behandlinger i Holistisk Institut, Frederiksberg
Holistisk Institut, Frederiksberg

STED – KONSULTATION

Adresse: På Marielystvej 1, st th, 2000 Frederiksberg C.

Transport: Tæt ved busser & tog. Masser af parkerings muligheder (har fjernet gratis).

Ønsker du telefon eller Skype konsultation?
Telefon eller Skype konsultation kan være en god mulighed, hvis den geografiske afstand gør det svært at mødes, hvis du er bortrejst eller blot skal have fulgt op på nogen issues.

En klient skrev til mig; “Fordi jeg er langt mere fokuseret når jeg blot har dialogen via et rør Jeg er alt for opmærksom på stemninger, sanseindtryk osv, hvis jeg sidder face to face. Især med et nyt menneske.” Kontakt mig for nærmere aftale.

Efter Session: Efter sessionen modtage du besked med highlights fra vores samtale. Det være evt. hjemmearbejde, konkret aftaler, fokus punkter mv. Det er essentielt at du får noget helt konkret med i hånden som du kan arbejde ud fra.

PRISER

En Session: Din første session tager ca. 2 timer og koster 1625,- kr.

Opfølgende Samtale: Har du brug en opfølgende samtale eller en gang akupunktur, på en 1 times varighed er, prisen 950,- kr.

Spar Penge: Du har mulighed for at købe klippekort til behandlinger, hvis du ønsker det. En mulighed som særlig virksomheder benytter sig af.

BETALINGSMÅDE

Der kan betales med dankort i klinikken, via MobilePay eller bank overførsel inden behandlingen.

 

  • Holistisk Institut,Marielystvej 1, Frederiksberg