Healing Historie
Peter frygtede at have mistet sin kreativitet

Peters healing historie - mistet kreativitet

Peter frygtede at have mistet sin kreativitet

… og hans inspirationen var lige foran næsen på ham

Han var ung og ængstelig, frygtede at inspirationens kilde var løbet tør og følte hans identitet var udvisket. Hvem var han hvis ikke ham den kreative der altid kunne ryste noget ud ”af posen”.  Hvilken vej skal jeg så vælge i livet. Jeg føler mig fastlåst af situationen, ved at jeg henfalder i selvmedlidenhed, mit parforhold vaklede og mit humør er sort. Han anede ikke sine levende råd.

Præstationspresset steg og de deadlines han havde, kunne han ikke overholde. Han begyndte at få for meget mavesyre, sove dårligt, spiste for meget junkfood og tog på i vægt og fik ondt i ryggen. Nu sad han der ung, desillusioneret, træt og med en ordentlig dunk.  Jeg er blevet den version af en mand som jeg selv tidligere har gjort nar af. En rigtig klynkerøv.

Terapi havde han prøvet og det rykkede ikke rigtig noget.

Terapi havde han prøvet og det rykkede ikke rigtig noget. Peter var træt af at tale om sine ”fiaskoer i livet og om sin barndom” og da han ringede første gang, havde han meget klare holdninger til hvordan han synes terapien ikke skulle være. Jeg gider ikke rode rundt i det samme følelsesmorads som jeg har prøvet tidligere. Han følte en enorm modvilje mod at lade andre komme for tæt på og se hans inderste tanker.

Han blev noget overrasket over den friske tone under konsultationen og lod forsvarsbarriererne falde. Det viste sig at være alt andet end dys-funktionalitet i familien som kom på tapetet og han var både indsigtsfuld, åben og poetisk på en gang. Han evnede at udtrykke sig meget præcist og med humor.

Efter 2 konsultationer flød den kreative åre atter igen.

Logo Jette Holm, terapeut

Er du blevet nysgerrig på hvordan jeg arbejder så se her;