• Holistisk Institut terapi, healing og coaching
ly transformation and healing

COACHING & TERAPI

Her får du svar på spørgsmål jeg oftest får

Du siger at du skær direkte ind til benet, uden omsvøb – det lyder lidt ukærligt. Kan du fortælle lidt mere?

Min indgangsvinkel er alt andet en ”trøsteterapi” og det udspringer af kærlighed til mine medmennesker. Du ønsker hurtige og effektive resultater ellers spilder du penge og jeg spilder tid.

Mit drive er at hjælpe dig til at skabe forvandling, ikke til at blive hængende i dyndet.

De fleste problemer udspringer af en eller anden form for mental dovenskab. Har du for lidt tid med dine børn, er det højest sandsynligt fordi du prioriterer andre ting højere – fx din karriere, synlighed og anerkendelse. Er dit ægteskab blevet trist og livløst, så er der en stor sandsynlighed for at du har glemt at give kærligheden opmærksomhed. Er din krop slap og træt er det nok fordi du spiser forkert og hellere ligger på sofaen frem for at dyrke motion. Invaderer andre dine grænser, er det fordi du giver dem lov. Bliver du overhørt er det fordi du lader det ske osv.

Vi ved det godt, selvom en del foregår på det ubevidste plan. Det er bare meget nemmere at beklage os end at tage ansvar. Det er min opgave at skære ind til benet, uden omsvøb og finde det reelle problem. Så kan jeg nemlig give dig redskaber til at tage styring over dit liv og dine tanker.. Det er en fantastisk oplevelse at genvinde glæden igen og jeg er din stifinder!

Hvor mange gange terapi vil du regne med at der skal til før jeg mærker en bedring?

I gennemsnit 2-3 gange. Ønsker du at arbejde med den forsatte udvikling eller bruge mig som en sparrings partner, mere generelt, kommer du over længere tid.

Hvor ofte skal jeg komme?

Sædvanligvis 2-3 gange over en måned.

Hvor lang tid tager en session?

Du skal regne med 1½-2 timer. Er det en opfølgning hvor akupunktur er i fokus, tager det ca. 1. time.

Terapi, akupunktur, TFT, kinesiologi, æteriske olier

Jeg har hørt at du giver hjemmearbejde, hvad indebærer det?

”Action is everything” – så naturligvis skal du følge op på det arbejde vi har sat i gang sammen. Det er din garanti for den forsatte vækst. Hjemmearbejdet kan være alt fra kosttilskud, kostkorrektioner, åndedræts øvelser, bøger du skal læse, opgør der skal tages, disciplinering af dine tanker, nye gode vaner der skal implementeres. What ever it takes! Dit forløb skræddersyes til dig.

Hvorfor er det nødvendigt med kosttilskud?

Kosttilskud er en ”genvej” til større helse og øget livsglæde. Med alt det andet du skal nå i dit liv, er det godt at kunne komme lidt hurtigere til resultatet. Desuden er det respekt for din krop og din sundhed.

Kan jeg forvente nogen bivirkninger af terapien?

Hvis øget energi og genvindelse af din livsglæde er en bivirkning, så ja. En afgiftningsproces fysisk som psykisk afstedkommer affaldsstoffer. Det kan være fysisk udrensning eller et behov for at oplade psykisk.

Kan man vælge at blive spirituel?

Ja, ligesom du kan vælge alt andet. Det handler jo om hvor dit fokus ligger. Det du bruger din tid på, er det du prioriterer. Spiritualitet er blot en side af dit liv, som du kan vælge at kultivere og af den vej møde nye sider af dig selv. At være spirituel betyder at være bevidst. Bevidst i tanke og handling.

Book coaching og terapi session som følges op med highlights fra vores samtale via e-mail.

PRISER

  • 1 gang 2 timer koster 1625 kr.
  • Efterfølgende 1 time, medmindre andet er aftalt og 950 kr.

Spar Penge: Du har mulighed for at købe klippekort til behandlinger, hvis du ønsker det. En mulighed som særlig virksomheder benytter sig af.

BETALINGSMÅDE

Der kan betales med dankort i klinikken, via MobilePay eller bank overførsel inden behandlingen.

Holistisk Institut i Frederiksberg - Terapi, Akupunktur, TFT, Healing

STED – KONSULTATION

Adresse: På Marielystvej 1, st th, 2000 Frederiksberg C.

Transport: Tæt ved busser & tog. Masser af parkerings muligheder (har fjernet gratis).

“We cannot solve our problems with the same level of thinking that created them” — Albert Einstein

  • Holistisk Institut behandlinger