ly transformation and healing

AKUPUNKTUR BEHANDLING

Akupunktur er en ”energibehandling” ligesom bl.a. zoneterapi, healing og kinesiologi

I disse behandlingsformer arbejdes der med ideen om energicirkulationen i kroppens meridianer som grundlag for hele sygdomsforståelsen. Vitalenergien cirkulerer gennem kroppen via meridianer. Vitalenergien giver nœring til alle kroppens organer og processer. Man kan sige, at: Meridianer er hovedkanaler for den vitalenergi som strømmer gennem kroppen og som holderos i live.Meridianerne er indbyrdes forbundet og de kan således ”nå” ud til hele vores krop og alt væv.

Når vitalenergien er i balance og strømmer harmonisk gennem legemet, årerne og de indre organer, resulterer det i psykisk og fysisk velvære.

Meridianernes Forløb

Meridiansystemet består af ca. 365 akupunkturpunkter og 14 meridianer, som forbinder disse punkter.

De fleste akupunkturpunkter og meridianpunkter på kroppens overflade virker som kontaktpunkter for transport af elektriske strømninger. Påvirkning af akupunkturpunkterne stimulerer nervesystemet til at udløse kemiske reaktioner i hormonsystem, muskler, rygmarv og hjerne. Disse stoffer udløser elektriske impulser, som igen sætter andre processer i gang osv.

Akupunktur meridianernes forløb

I Tankefeltterapi (TFT) påvirkes akupunkturpunkterne ved en let banken. Det siges at energi flowet i meridianbanerne øges 16-19 gange ved denne form for manipulation.

“We cannot solve our problems with the same level of thinking that created them” — Albert Einstein

Holistisk Institut behandlinger
© Copyright - BizDoktor.dk - Wordpress Hjemmesider & Webshop Services