Terapi Historie
Charlotte mistede kontakten til sine døtre

Charlotte- mistede kontakten til sine døtre

Charlotte mistede kontakten til sine døtre

 – men opdagede hvor let et problem kan klares

Charlotte er en stærk, målrettet og dejlig kvinde.

Hun opsøgte mig lid modvilligt, faktisk var det en ven der havde givet hendes et gavekort til en konsultation. Hun sad med korslagte arme og betragtede mig. Her blev der ikke givet ved dørene.

Hun var stresset, gået ned for 2 gang pga. for stort arbejdspres og havde nu mistet kontaktet til sine tvillinger. De var blevet uenige om noget og nu holdt på hver deres. Trods deres tidligere tætte forhold var der nu ingen kontakt.

Hun var hård ved sig selv, streng og bydende og det var samme adfærd der kom i spil når hun blev sårbar overfor andre mennesker. Jeg orker ikke mere og jeg forstår det heller ikke. De må da selv kunne tænke en tanke og vende tilbage til mig. De ved jo at jeg er gået ned med stress for anden gang og har brug for støtte. Hvorfor skal det være så svært at forstå. Nu må de vente og lære det på den hårde måde.

Det der betød mest var nu så fjernt

Det der betød mest var nu så fjernt. Hun blev modløs af den manglende kontakt. De havde altid været så knyttet til hinanden og den fortrolighed og kærlighed der var vigtigst for hende i livet, var nu ikke længere en del af hendes hverdag. Det forstærkede hendes stress og drænede hendes energi.

Hvordan genopfinder man sig selv i en moden alder. Charlotte begyndte at lave en ny drejebog i sit liv når hun forestillede sig hvordan fremtidige ferie og højtider ville se ud, uden tvillingerne. Det var en måde at overleve på og minde sig selv om alt at der trods alt var noget godt i livet. Det virkede ikke særlig godt.

Hendes søvn var påvirket og dagene føltes lange og tomme. Trods tidligere arbejdsglæde og stort drive var det en hård cocktail både at have arbejdet for presset og så samtidig skulle leve med savnet af pigerne.

Det var med tungen lige i munden at jeg gik ombord i denne problematik. Jeg vidste at hvert af mine ord og bevægelser blev tydelig iagttaget og vurderet. Blev jeg fundet for let eller…

Charlotte gik meget lettet ud ad døren og hun ringede mellem 1 og 2 konsultation blot for at sige ”du har reddet mit liv”, jeg er så uendelig taknemmelig.  Du kan tro jeg har burger det jeg har lært og det virker.

Logo Jette Holm, terapeut

Er du blevet nysgerrig på hvordan jeg arbejder så se her;