Terapi Historie
Mads – gammelt traume- livsglæde

Mads gammelt Gammelt traume- livsglæde

Mads mente gammelt traume fratog ham livsglæden

… forløsningen fandtes et helt andet sted.

I syv år havde Mads slæbt sig gennem livet og havde stort at opgivet at finde lykke i sit liv. ”Alt synes som en sur pligt og selv min søn føles som en større plage end en glæde. Jeg har intet overskud, jeg må lægge mig på sofaen hver dag efter arbejde og jeg snerrer, af familien når vi endelig er samlet. Han meldte sig ud af fællesskabet.

Oplevelsen optog meget plads Pga. en tidligere hospitalsindlæggelse og fejlbehandling havde Mads nogle dybe sår på sjælen. Han var skuffet over systemet, havde svært ved at få kroppen i gear igen og følte sig svigtet af lægestanden.

Hans funktionalitet var nedsat og han følte sig utilstrækkelig. Det gav ham mange mentale udfordringer. Hans følelse af utilstrækkelighed var dominerende og havde afsmittende effekt på både arbejds- og privatliv. Han begyndte at forsømme sine venskaber, følte sig mindre som mand end sine kammerater og lukkede sig inde.

Han hadede stilstand

Han hadede stilstand. Han søgte løsninger alle vegne. Og lige meget hjalp det. Han syntes de løsninger han blev præsenteret for, var for ”enkle og smarte” og det forstærkede han følelse af stilstand. Det var det værste i livet for ham. Det at stå stille, at føle sig fanget og det følte han at han havde gjort i 7 år.

En krævende klient. Han kom for at få en løsning. Her og nu. Nu havde han betalt til flere forskellige hoveder og intet havde det bibragt ham, bortset fra færre penge på kontoen. Så hvad kunne jeg diske op med?

Mads gik glad ud ad døren efter første konsultation. Han havde ikke følt sig så let i mange år og følte det var blevet ”skruet på knapperne” helt andre steder end der hvor han havde troet der skulle skrues. Vi er forsat i gang, her med 4 konsultation og Mads er glad og i flow.

Konen har fået sin søde mand tilbage. Han bringer hilsner fra sin glade kone hver gang. Hun er så glad for den proces han er i nu.

Efter 1 konsultation forstod hun hvorfor han havde det sådan og så gik det ellers stærkt med at få rettet op på det og få genindført glæden i livet.

Logo Jette Holm, terapeut

Er du blevet nysgerrig på hvordan jeg arbejder så se her;