Healing Historie
Lise til at være single for evigt

Lises healing historie - Lise sagde at hun kom til at være single for evigt

Lise sagde at hun kom til at være single for evigt

… nu er hun gift og venter barn nummer 2.

Hun havde aldrig haft succes i kærlighed og have mistet troen på sig selv. Jeg var så vant til at blive dårlig behandlet og afvist efter første date. Jeg lavede endda sjov med det i en sarkastisk tone. Jeg var kendt for at være den der blev dumpet og det var ligesom blevet mit kendemærke.

Hun var dybt ulykkelig over det og havde mange ensomme stunder, mens hun så hvordan vennerne stiftede familie.

Hun begyndte at trække sig ind i sig selv Det var simpelthen for svært at se alle de andres lykke, selvom det ikke er pænt at sige det. Jeg sagde nej til invitationer til fx barnedåb under dække af at jeg var syg. Jeg orkede ikke mere af de andres lykke.  Det var en svær balance for sagde jeg nej for ofte, ville invitationerne jo stoppe på et tidspunkt. Jeg følte mig så alene og uelsket, forkert, for grim for lille, for alting… forkert.

Lise udviklede en svær eksem og det skabte en åbning til noget nyt

Lise udviklede en svær eksem og det skabte en åbning til noget nyt. Det lyder mærkeligt, men det var årsagen til at hun bookede en tid.  Det med kæreste og familie havde hun lagt på hylden.  Eksem var så konkret, syntes hun. Jeg ligner jo noget der er løgn, hvad gør jeg forkert.

Det var klart at eksemen ikke var et umiddelbart fortrin til et dårligt selvværd og alligevel var det via behandlingen af denne, at vi tog fat på HELE Lise. Og da der først var lukket op, så kom der gang i det hele.

Hvad hun følte, hvad hun oplevede, hvad hun troede andre tænkte og meget mere. Jeg er jo sådan en slags freak sagde hun og så meget ulykkelig ud. Og det mente og følte hun virkelig.

Nogen har sagt; For things to change, you have to change. Efter 4 konsultationer begyndte hun at date på en ny måde og efter et halvår mødte hun sin nuværende mand og far til deres snart to børn.

Logo Jette Holm, terapeut

Er du blevet nysgerrig på hvordan jeg arbejder så se her;