Terapi Healing Historie
Jan var i start tresserne og havde kærestesorger

Headling tristhed, da kæresten døde

Han var i start tresserne og havde kærestesorger

… nu har han det fantastisk sammen med sin kæreste

Jan havde været i sorg før, da hans tidligere kone var død alt for tidligt og han havde skyndt sig at finde en ny kvinde. Det med at være alene og mærke tomrummet var for meget for mig. Jeg er sådan en mand der har det bedst med at være sammen med en kvinde. Jeg duer ikke til at være single eller til at date.

Kæresten gav kvaler

Han datede flere og efter et års tid fandt han en sød kæreste.  De havde nu haft en on and off relation i 6 år.  Vi har det rigtigt godt sammen og jeg synes vi skal være mere sammen.

Vi har prøvet at bo sammen og det fungerer ikke. Jeg synes det er mærkeligt at vi som kærester ikke bor sammen. Jeg kan ikke lide at være alene. Hvad skal jeg lave når jeg er alene, hvorfor vil hun ikke have mig? Det giver ingen mening. Hun er for optaget af alt muligt andet end mig.

Ensomheden gnavede og selvværdet vaklede

Han følte sig forladt og afvist. Jeg sidder og kukkelurer når jeg er alene. Jeg er så glad for hende, men det går altså ikke. Han lukkede ned for kontakten til hende og sad nu endnu mere alene. Mine børn synes det er svært at jeg har kærestesorger igen. De er bekymrede for mig.

Jans hjerne blev som en magnet for negative tanker.

Huset var smukt, men tomt og minder om hans afdøde kone fyldte.  Han blev opfyldt at tanker om mangel på kærlighed, ensomhed, uopfyldte drømme, ensomhed, utilstrækkelighed.

Jeg kørte i ring og kunne ikke forstå hvorfor jeg ikke formåede at bryde det mønster. Jeg sad fast!

Selvmedlidenheden var total

Trods en gedigen indsigt i mental træning hoppede Jan lige ned i selvmedlidenhedsfælden og den var en bærende kraft hos denne store, stærke, nydelige og venlige mand.

Masser af kvinder ville give deres højre arm for sådan en mand

Men det så og mærkede han ikke. I øvrigt var der kun en kvinde han var interesseret i og når nu det ikke kunne fungere, var der intet der duede.  Han kunne kun se sort på fremtiden.

Ved en ”tilfældighed” fik han anbefalet at opsøge mig.

Jeg bliver altid så glad når en klient kommer på baggrund af en personlig anbefaling.  Jan var åben og tillidsfuld og villig til at gøre hvad der skal til. han sagde; Jeg har hørt du kan flytte bjerge og at du er meget streng hvis man ikke gør sit hjemmearbejde😊.

Logo Jette Holm, terapeut

Er du blevet nysgerrig på hvordan jeg arbejder så se her;