Healing Historie
Jespers allergi ødelagde humøret

Allergi og eksem holistiske behandling

Jespers allergi ødelagde alt

… trods skepsis var løsningen enkel

Jesper havde kæmpet med allergi i 20 år.

Det er kun blevet værre og jeg er ved at blive vanvittig. Jeg føler jeg har prøvet alt og jeg er så træt af at både hud og slimhinder klør og irriterer mig. Det lægger en dæmper på mine udfoldelser og jeg føler at min eksem får mig til at se ulækker ud.

Endeløse ekstreme kostomlægninger

Jeg har afprøvet adskillige kostændringer uden varige resultater. Jeg passer mine måltider og min seng. Jeg drikker masser af vand, motionerer og synes ellers at jeg har et godt liv og en sød familie og nogle dejlige venner.

Jeg slider på mine omgivelser

For jeg er så irriteret pga. kløe og ubehag. Jeg taler for meget om det og jeg forventer særhensyn fra de nærmeste. Min kæreste er træt af mig og det er hende der er grunde til jeg sidder her i dag.

Min kæreste har sat et ultimatum

Da intet af det jeg tidligere har prøvet, har givet resultater, har hun sat det som et ultimatum at jeg prøver noget helt andet end tidligere. Hun mener jeg må tage ansvar for at prøve ALT førend jeg opgiver og så kan hun altså heller ikke holde ud at høre på mig mere. Jeg tror faktisk at hun også har ondt af mig.

Forestil dig hvem du ville være uden allergi, hvordan det ville føles

Det var svært for Jesper at forestille sig, men han fik talt sig varm og tænkt over hvad hun så kunne, hvad han ville sige, gøre m.v. Det vil være bedre end at vinde 40 millioner i lotto. Grinede han.

Det kan umuligt passe

Var det han sagde til mig da jeg fortalte om den strategi jeg havde tænkt mig vi skulle følge. Men da jeg var hans wild card, sagde han ja til at forsøge. Det værste der kunne ske, var at det ikke virkede. Og selvfølgelig virkede det.  Jesper fortæller ALLE om sin historie og synes selv han er blevet MEGET klog på sig selv og livet. Og det er han.

Logo Jette Holm, terapeut

Er du blevet nysgerrig på hvordan jeg arbejder så se her;