Mandags Mirakler #3
Forstoppelse lukkede livet ude for 20 årig

“Kronisk forstoppelse gjorde livet svært
for 20- årig.”

Jeg hedder Julie og jeg er 20 år. Jeg opsøgte Jette vedr. kronisk forstoppelse, nogle sociale udfordringer og krampe/rysteture.
Jeg havde kronisk forstoppelse og har haft det så længe jeg kan huske.
Mave-tarm problemerne fik vi bugt med fra dag 1. og der er nu gang i den hver dag?? Desuden er jeg sluppet af med mine mavesmerter, min kvalme og har fået overskud og energi.
Vi er i færd med at arbejde med rysteturene og jeg er sikker på at vi nok skal løse det.
Jeg har også lært at omgås mange mennesker! Jeg har fundet mig selv personligt og troen på at jeg et er vanvittig godt menneske med en masse specielle evner som jeg nu bruger i min hverdag.
Jeg har fået overskud af energi selv om jeg er en travl tøs!
Det er prisen og tiden værd. Den bedste investering i denne verden, er at investere i sig selv. For man skal huske på at man ikke kan hjælpe andre, hvis man ikke selv har det godt og har overskud.


Jeg har også fået en række øvelser og NADA akupunktur og jeg er mega super tilfreds.”” — Julie

Healing forstoppelse i Holistik Institut, Frederiksberg

Healing forstoppelse i Holistik Institut, Frederiksberg

Healing forstoppelse

Bonus Info.

Fra følelsen af at være mindre intelligent til 12-taller og venskaber.

Julie mente selv at hun var mindre intelligent end andre. Jeg oplevede at tingene ligesom ”sad fast i hende”, såvel afføring som overbevisninger og tanker om egen formåen. Det var ganske enkelt stoppet til.

Hun besidder mange kvaliteter og var selv blind for dem. Måske fordi alting ”sad fast”. Fra 1 dag hvor der i fordøjelsen var ”hul igennem” er Julie blomstret op. Hun er en af de mest intelligente mennesker jeg har mødt og det på mange områder af sit liv.

Det udfolder hun nu med bl.a. det ene 12 tal efter det andet. (tidligere gik hun i sort til eksamen) Både hendes mor og jeg har bemærket at hendes øjne begyndte at stråle straks efter start.

Hvor social omgang tidligere kunne være en udfordring, indtræder Julie nu i mange nye og spændende venskaber, situationer, udfordringer m.v.

#1
Tyktarmen er et kontrol organ

I akupunkturen hører er lunge og tyktarm partner organer. Det er her vi kan holde tilbage af både åndedræt af afføring. Min klient har også astma. Der er derfor ekstra vigtigst at kigge på tarmens funktion. Vi, brugte Forever Livings Probiotic som hun købte af min kollega der forhandler disse produkter. De virker så godt på hende at hun blot tager dem hver anden dag.

#2

Bliv parat til at møde verden på en ny måde

I takt med at Julie slap ”affaldet” blev der skabt plads til noget nyt. Der kom sund cirkulation i systemet og Julie blev parat til at møde verden på nye måder. Vi har bl.a. brugt matching øvelser fra NLP til at mærke sig selv og andre.

#3
Giv kroppen og sind en pause NADA

Giv kroppen og sind en pause NADA akupunkturen er ren De-stress og de første gange kunne Julie sov i mange timer efter at have fået øre-akupunkturen. Det var som om kroppen gav sig selv lov til at slippe alle former stress.

Kroppen og psyke er jo ren magi

Jeg er så taknemmelig over at kunne hjælpe Julie. Kroppen og psyke er jo ren magi. Hvad kom først her? Var det tankerne der gav forstoppelsen eller forstoppelsen der gav tankerne? Det er underordnet, vi ved at ene del ikke fungerer uden den anden. Resultatet taler for sig selv og for mig er det et mirakel HVER GANG??

Logo Jette Holm, terapeut

Er du blevet nysgerrig på hvordan jeg arbejder så se her;