Mandags Mirakler #2
Min angst og uro er væk!

Mit livsomvæltende møde med Jette

Jeg kontaktede Jette fordi jeg i mange år har lidt af angst og bekymringer. Det var angsten for at blive syg og dø fra mine børn. Jeg havde tidligere i livet været i terapi bl.a. pga. min angst, men havde aldrig fået det bedre på det område. I sommers blev det for meget, og jeg havde følelsen af at nu; ”kunne jeg bare ikke mere..” – Jeg var nødt til at gøre noget.
Og jeg skal da love for at det ”noget” kom til at ske, og det med en fart og en styrke, jeg ALDRIG havde troet håbe på.
Nu snart 3 måneder senere har jeg lært så mange positive værktøjer at kende, både til at berolige mig, men endnu mere vigtigt, så er jeg begyndt at tænke anderledes, og jeg er mere bevidst om, hvilke tanker jeg tænker, der får mig til at føle mere ro og glæde i mit liv.
Min angst og uro er væk, og i en alder af 50 år har jeg aldrig følt mig være så meget i live som jeg gør nu.” — Kh Karina

Sommerfuglen som symbol er synonym med Karina.
Den forlader sin puppe og flyver ud i verden. Den er symbolet på den frigjorte sjæl, der har befriet sig selv. På forvandling og nye begyndelse. Præcis som Karina har gjort.

Sommerfuglen

Sommerfuglen som symbol er synonym med Karina.

Meditation er et frikvarter du skal unde dig selv

Prioriter det morgen og gerne eftermiddag. Hvad er 30-40 minutter ud af 24 timer. Når først du er kommet i gang, vil du på ingen måder undvære det

Ritualisering

Det er en symbolsk handling der har til formål at påvirke noget. Her en energi, en følelse, et mentalt billede, en indre ro m.v. Vi arbejdede med daglige TFT ritualer, meditation, nyttige links m.v. Rigtig selvforkælelse. Det er som om det bliver lettere at få implementeret i dagligdagen når det bliver ritualiseret. Måske på et bestemt tidspunkt, i særlige situationer, på job i pausen eller andet.

Resonansprincippet i træningslokalet

Hvad du sender ud, får du igen er en god tommelfingerregel. Det vil sige øget opmærksomhed på både tanker, tale samt måden vi håndterer relationer på. Vi talte meget om træning af opmærksomheden mod det vi ønsker fremfor mod det vi ikke ønsker. Det er som alt andet noget der kan trænes og det giver rigtig

Store mentale muller

På et tidspunkt sagde jeg til Karina; Forsætter du sådan her, så kan det være du har sluppet din angst når vi kommer til fx 2. september.”
Og sådan blev det. Jeg havde glemt at jeg havde sagt det??

#angst #uro #nyeveje #positivforvandling #terapi #jetteholm

Logo Jette Holm, terapeut

Er du blevet nysgerrig på hvordan jeg arbejder så se her;