Mandags Mirakler #4
Holistisk misbrugsbehandling var sagen Peter 48 år

Hele mit liv er endevendt - Holistisk misbrugsbehandling

“Hele mit liv er endevendt!”

“Kære Jette.
Den havde jeg ikke set komme, altså måden jeg kom ud af mit hashmisbrug på. Jeg forstår den med NADA akupunkturen, men ALT det andet der fulgte med…
Nu forstår jeg hvorfor det er nødvendigt at arbejde Holistisk. Du har hele tiden sagt, at det der sker i kroppen, også sker i sindet og omvendt.
Hele mit liv er endevendt, fra spisevaner, til familiesammenhold, nærvær, meditation, kosttilskud, motion, måden jeg bor på, taler på m.v. Det hele hænger sammen og hver gang jeg ”går til stålet” på et område giver det energi til resten.
Tak for den positive forvandling og kærlig hilsen.” — Peter(48 år)

Her får du nogle af de redskaber som vi brugte. Forhåbentlig vil de inspirere dig og bringe dig videre i en god retning, til dit livs mirakler.

Uden mad og drikke
duer helten ikke

Det er forudsætningen for at gå i gang med et forløb, at man passer sin mad. Vi er fysiske væsner og der skal benzin på motoren. Ofte er det blevet en vane at springe måltider over og folk lægger sjældent mærke de blodsukkerdyk som får både energi og humør til at dale. Det er bare blevet sådan. Så fat kniv og gaffel og SPIS noget god mad 3 x dgl.

Måden du bor på er
et billede af måden du har det på

Her var der rodet, ekskærestens ting lå stadig i skufferne (efter 10 år), gardinerne kunne ikke lukke, vinduerne var ikke pudset i århundrede. Kaos, forfald og rod. Wonder why he wasn`t happy. Vi har inddraget Feng Shui for at Peter selv har en større forståelse af energien i sit hjem.
Da Peter begyndte at sætte så meget pris på sig selv, at han fik ryddet op, smidt ud og gjort det rart for sig selv, begyndte han også at invitere gæster.

Æteriske olier som stimulans af
positive neuro-associationer

De æteriske olier som er i min diffuser under terapien, er de olier som Peter har fået med hjem. Når han bruger de æteriske olier hjemme, forbinder hans nervesystem sig med den følelse han har under terapien. Dvs. at han linker sit nervesystem til en rigtig god følelse – nu også hjemme. ”Terapi duft”??

Det er så livsbekræftende at opleve et menneske der går fra misbrug til liv, nærvær og selvværd. Der er en vej at gå og som jeg ser det, er den holistisk.

Logo Jette Holm, terapeut

Er du blevet nysgerrig på hvordan jeg arbejder så se her;