Mandags Mirakler #1
Fik vi hjælp fra hinsides?

“Tak fordi du gav mig troen på livet tilbage”

”Kære Jette
Tak fordi du gav mig troen på livet tilbage.
Jeg er helt på toppen, efter at have været i forløb hos dig. Mit forhold til min partner, var kørt af sporet. Vi kunne ikke finde vejen.
Men efter at du har givet mig nogle gode redskaber til at se anderledes på parforhold, har vi nu fundet sammen igen. Og det går helt fantastisk. I LOVE IT som Ole Henriksen ville sige” — Kh. Poul (65 år)

Her får du nogle af de redskaber som vi brugte. Forhåbentlig vil de inspirere dig og bringe dig videre i en god retning, til dit livs mirakler.

Mandag mirakler

Kærlighed er
en handling

De 5 Kærlighedssprog – der findes en gratis test på nettet. Kærlighed er et verbum, ”at elske” og er derfor en handling. Læs og blive klogere på dig selv og dit partners måde at føle sig elsket på.

Kroppen husker alt,
benyt dig af det

Kroppen husker alt. Så når du anvender rene æteriske olier i en situation som din krop føler er positiv, vil gentaget brug af samme olie/r kunne fremkalde samme følelser i din krop (Poul havde sine favoritter og fik sidenhen egne olier og diffuser.)

Kig lige
indad fister

Det var tydeligt at alt fokus lå udadrettet i hans søgen efter glæde. Derfor satte vi fokus på hvad Poul var glad for ved sit liv og sig selv. Vha. nyttige Youtube links der spejlede vores terapeutiske arbejde, blev Poul trænet i at mærke sig selv og se verden i et nyt lys. Her er Abraham-Hicks selvsagt. Det er et mirakel i sig selv.

Fik vi hjælp fra hinsides?

Samme dag som Poul hørte om mig, havde han i sin afdøde kones ting fundet en af mine bøger. Det viste sig at hun havde gået hos mig mange år tidligere.
Poul kontakter i sin fortvivlelse en bekendt som han beundrer for hendes lyse sind og hendes evne til at sprede positive vibrationer. Han spørger hvordan hun gør det og hvad han kan gøre. Hun siger Jette Holm… og han er målløs. Han har jo lige stået med en af mine bøger. Tilfældigt eller… det må du selv vurdere. Måske hjælp fra hinsides??

Logo Jette Holm, terapeut

Er du blevet nysgerrig på hvordan jeg arbejder så se her;