Healing Historie
Anders vanvittig af huden der klør

Healing historie, huden der klør

Anders kæmpede med vanvittig kløen i årevis

-og opdagede en løsning der blæste ham helt omkuld

Anders er en meget spiritual bevidst mand og han kunne ikke forstå hvorfor han ikke kunne løse dette problem, denne ubalance.

Det var ved at drive ham til vanvid. Han kløede næsten konstant på sin irriterede hud og ofte til den blødte.

Instinktivt ledte han i 20 år gamle meditationsnoter og optagelser. Han gennemgik dem alle og hver gang troede han, at nu var løsningen der. Men det var den ikke.

Han spiste sundt og fik utallige kosttilskud. Han havde taget disse tilskud i årevis og været meget kostbevidst så han var klar over at problemet måtte komme fra andet sted.

Han søgte løsninger alle steder og brugte 10.000 kr. På alle mulige ting der kunne heale ham.  Anders var i fuld tillid til holistiske behandlingsmetoder, hvorfor han prøvede den ene efter den anden. Han var selv Reiki Mester.  En aften sad han og healede sin krop uden at mærke at noget ændrede sig. Og han havde bare lyst til at græde sig i søvn af afmagt.

Hvordan kan det ske for mig?

“Hvordan kan det her ske for mig. Hvorfor er der intet af det jeg gør der virker” Håbløsheden var ved at tage over og tvivlen på at han nogensinde ville få løst sit problem var dominerende.

På et tidspunkt var han ved at gå ud af sit gode skind. I sin afmagt afsøgte han endnu et redskab, nu overbevist om at det var pga. at stråling og investerede 3000 kr. i en elektromagnetisk frekvensveksler der skulle fixe problemet.

Det her vil virke, men det gjorde et det ikke

Nu genopsøgte han sin læge der var både sød og tålmodig mens hun lyttede til Anders der fortalte om alle sine anstrengelser. Lægen tog en dyb indånding og sagde så til Anders; Jeg aner ikke hvad du hvad der er galt og hvad det kommer af”.

Anders takkede lægen for hendes ærlighed og tid og han tænkte at det her en nok noget jeg må lære at leve med resten af livet. Den tanke var helt modsat hans overbevisninger om at alt er energi og at vi har evnen til at heale vores egne krop.

Ved et tilfælde hørte Anders om mig og bookede en tid.

Efter 1 konsultation kom han hjem med få enkle ændringer. Han indrømmede senere at han havde tænkt, det var for simpelt, men han valgte at afprøve det i sin afmagt.

Han var helt I chok da hans kløen forsvandt i løbet af få dage. Nu kunne han genoptage et ”normalt liv” og nu efter 15 år er kløen forsat væk. Hans krop havde blot brug for få simple ting der rebootede hans den.

Logo Jette Holm, terapeut

Er du blevet nysgerrig på hvordan jeg arbejder så se her;