Strict-Transport-Security: max-age=31536000; includeSubDomains
  • Feminin, selvudvikling workshop
ly transformation and healing

MAGIC WOMEN KURSUS

MAGI, HUMOR, VISDOM & SELF DISCOVERY
i en Skøn Cocktail

Magi, visdom og self discovery I en skøn cocktail

Livet skal være mere end hamsterhjul, træning, tidspres og processer. Det skal rumme magi, humor og sød visdom. Kom selv og oplev hvordan det kan foregå. På sin ligefremme, erfaringsrige og indsigtsfulde måde fører Jette Holm dig gennem en aften, hvor vi tager udgangspunkt i hvad publikum føler, der kan gøre en kæmpe forskel i deres liv.

Vi byder velkommen med en champagne cocktail og så er stilen lagt

Hvilke redskaber vi tager i brug afhænger af tilhørernes dynamik, ”stjernerne” og Jettes kreativitet. I kan blive ”udfordret” med Tarot kort, Lydarbejde med årtusind gamle mantraer, sensueller olier, magiske krystaller, kropsarbejde, energi øvelser, healings metoder, farvebetydninger, musik påvirkning, kinesisk visdom, clairvoyance og meget mere. Det er på tide at vi gøre krav på vores feminine magi, bruge den og stå ved den. Der vil lejlighedsvis være en ekstra surprise med et indlæg fra gæste lærere. En ting er sikkert, det bliver både sjovt, indsigtsfuldt og magisk!

At tage det næste magiske skridt – føles som at træde ind i et par nye lækre, veldesignede sko

Hvordan kan vi planlægge vores liv, når vi endnu ikke kender vores fulde potentiale eller fremtiden. Det bedste vi kan gøre er at have tillid til processen uden at efterrationalisere hvor vidt det var en god eller en dårlig beslutning.  Tillid er magisk og skaber rum for nye spændende facetter af din personlighed. Der findes magiske tilsnit til, hvordan du kan bruge HELE dig. Kom og vær med os på en aften fuld af magi og oplevelser.

Hvad er magi?

Magi er en slags alkymi. Magi er ofte uventet, overraskende og tillader at nye ting udvikler sig.  Alkymi er evnen til at forvandle ting. Det er det vi vil gøre på Girly Magic aftenerne. De fleste problemer i livet, opstår ofte fra noget uventet. Det er hyppigt mindre ting i livet som igangsætter en negativ spiral. Vi vil bruge alkymien til at igangsætte en positiv spiral.

Forløs magien i dit liv

Vi har det med at holde fast ved det vi kender og sådan som tingene altid har været. Blokeringer og begrænsninger kan dog blive forløst af noget så enkelt som en dyb samtale, nærvær af den rette energi, en æterisk olier der løfter humør og hjernesvingninger, en healende krystal der skaber god resonans med vores ønsker, et kosttilskud der gen-oprettter den biokemiske balance, kropslige øvelser der frigør fysiske blokeringer, akupunktur nåle der skaber flow i kroppens energisystem, nye ord betydning som leder sindet af nye veje.

For at ting kan ændres, problemer kan forløses må noget i vores energimæssige struktur som ændres. Er du parat til at åbne dig for magien i livet?

Er det noget for dig?

“Magic Women” aftener er for alle kvinder fra 18 år og opefter.

Hvad end du er ekstrovert, udadvendt, generet eller sky, er dette forummet for dig. Her vil du blive mødt som det særlige magiske væsen du er og dine øjne blive åbnet for nye facetter af magi i dit liv.

  • Kursus til kvinder
Crystal, tarot-kort og kompas

kvinder-naeste-skridt

Beslut hvad der er dit næste skridt ved at svare på følgende spørgsmål og send det forud for vores “Magiske Aften”

Hvad skal der til for at du føler dit liv tager en magisk drejning?  Det kan handle om noget der forvirrer dig,  det kan være noget der hæmmer dig, det kan være en situation du har båret rundt på I lang tid og som har drænet din energi. Det kan være et spørgsmål om karriere, et konflikt fyldt, forhold, en helbredelsesmæssig udfordring. Det behøver ikke at være dybt og komplekst – blot luk øjnene og mærk efter inden du svarer spørgsmålet.

Hvad vil kunne gøre en kunne gøre en kæmpe forskel i mit liv? Hvad skal være mit næste skridt være?

  • Jetter Holm, terapeut, forfatter, healer, selvudvikling coach

Jette – Powerkvinde med en Mission

Jette har med baggrund I 32 år som terapeut, en kæmpe uddannelsesmæssig spændvidde, underviser I personlig udvikling, tv speaker og forfatter til 15 bøger en gedigen viden om hvad der skaber løsninger, magi og glæde i vores liv. Jette har ogsåudgivet en holistisk breast cancer app der hedder – “Bryst cancer, din personlige assistant”.

Jette har desuden skrevet en lang række artikler om selvudvikling, haft egen brevkasse i ugeblad, undervist i mere end 8 lande, lavet radio og været den første TV vært i program om Spiritualitet i TV 2` Eleva2ren.

“The way through the challenge is to get still and ask yourself, ‘What is the next right move? What is the next right move?’ and then, from that space, make the next right move and the next right move.” — Oprah Winfrey

Let’s help each other uncover your ‘next right move’.

PRAKTISK

DATO: Kommer Snart / TIDSPUNKT: 18.30 – ca. 21.30

STED: Holistisk Institut, Marielystvej 1, 2000 Frederiksberg – GoogleMaps)

PRIS: 535,- kr.

TILMELDING: E-mail til Jetter – betaling sker ved tilmelding. Der vil være mulighed for at købe nogle af de redskaber som vi anvender på aftenen.

BETALING: Mobile Pay til 2123 3013 eller Bank konto: Reg.:8401 Konto: 4203560 (HUSK – Beslut hvad der er dit næste skridt ved at svare på følgende spørgsmål og send det.)

  • Feminin, selvudvikling workshop
© Copyright - BizDoktor.dk - Wordpress Hjemmesider & Webshop Services